Kulisszák mögött

Pincétől a padlásig | 2020

Számos technológiát használunk, hogy  stabil és költséghatékony legyen a PIXELGURU. Fontos, hogy jó ár-teljesítmény arányú szolgáltatást tudjunk nyújtani. Szeretnénk meghonosítani az angolszász vállalkozások digitális kultúráját hazánkban.

Több, mint 20 év informatikai karrier adja az alapot, hogy házon belül tartsuk a gyártást. Megtanultuk a profi internetes cégektől, mint az Amazon vagy a Google azon technológiákat, melyek a webszerver üzemeltetést új szintre emelik.

Az ügyfél annyit érez, hogy extrém gyors az oldala és ki vannak szolgálva az igényei úgy, hogy nem raboljuk az idejét.

A minőségi weboldal birtoklási költsége igen magas tud lenni, mégis a magyar piacon jellemzően ezek a konstrukciók dominálnak. Azok a marketing ügynökségek, melyek képesek komplex szolgáltatásra, észre sem veszik a kisvállalkozókat. Az ok egyszerű: egy bizonyos árszínvonal alatt nem éri meg nekik elvállalni munkákat, hiszen egy weboldal elkészítése számos szakember munkáját igényli. Rendszergazda, programozó, grafikus, szövegíró, marketinges, valamint nem árt egy projekt menedzser, aki összefogja a munkájukat.

Az angolszász országok fejlett gazdasága költséghatékony marketing megoldásokat alakított ki a vállalkozások számára.


A  bérléssel áthidalható a szakember igényes weboldal-gyártás. Az igen magas birtoklási költséget bontjuk le hosszabb időszakra, mely belátható kiadás mellett biztosítja a jó minőségű Internet jelenlétet. Az automatizálás segít a költségeket féken tartani. Sablonokat használunk az üzemeltetésnél és programozásnál, koncentrálhatunk az egyedi tartalomfejlesztésre, hiszen minden történet más és más, amit a weboldalnak tükröznie kell.

Speciális szervereket használunk, melyek kifejezetten a weboldalak optimális futására vannak kihegyezve.

Az egyedi tervezésű elektronikák - Single Board Computers - rendkívül alacsony fogyasztásúak, így együtt vigyázunk a bolygónkra.

Kategória Technológia