Bérlés vagy birtoklás

Melyik hatékonyabb? | 2020

Kitekintve az angolszász gazdaságok praktikumára, érdemes ellesni egy-két fortélyt. Jellemző a fejlett országokra, hogy a szolgáltatások ára igen magas. A szakember igényes, illetve a magas birtoklási költségű eszközöket, megoldásokat inkább bérlik. Jó példa erre a munkagép, teher járművek és a drágább ipari eszközök, melyeknek a bérlési költsége tartalmazza a fenntartási költségeket.

A vállalkozók nemcsak a magas birtoklási költségtől szabadulnak meg, hanem az üzemeltetés során keletkező amortizáció és kopás miatt sem fáj a fejük, illetve mindig a legújabb eszközökkel dolgozhatnak. Többek közt a HILTI külön flottamenedzsment üzletágat épített a bérleti konstrukcióra.

A minőségi weboldal birtoklási költsége magas, keveseknek éri meg, kisvállalkozóknak ráfizetéses. Előfordulnak még mindig minimál költségvetésű próbálkozások. A minőség illetve a rendszeres tartalom frissítés hiánya megöli rövid távon az így készült weboldalakat.

Ahelyett, hogy a vállalkozás büszkeségéve váljon az online cégér,  rontja az üzletet az "okosba" elkészült weblap.

Hazánk szinte minden szegmensben elérte a  nyugat-európai árszínvonalat, ezért a birtoklási és üzemeltetési költség számítása felértékelődik.

Egyedülálló integrált szolgáltatást nyújtunk: a teljes informatikai infrastruktúra nyújtása mellett a tartalomfejlesztést is felvállaljuk.

Célunk, hogy a bérlés költsége minél alacsonyabb legyen, magas szolgáltatási minőséggel ötvözve.

Hiszünk abban, hogy a PIXELGURU a vállalkozásodnak igazi megoldás szállítás.


Kategória: Üzletfejlesztés